QUOOKER FLEX. DE KOKENDWATERKRAAN MET FLEXIBELE UITTREKSLANG

De Flex is de nieuwste innovatie van Quooker. Een kokendwaterkraan, voorzien van een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Het wassen van slabladeren, het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of een grote snijplank gaat hiermee bijzonder gemakkelijk. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker Flex dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker.

Bijzonder veilig

Naast de handige uittrekslang, biedt de Flex precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik. Dankzij de kokendwater-stop kan de Flex geen kokend water geven als de uittrekslang is uitgetrokken. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270 tot 360º draaibaar is, dragen ook bij aan de veiligheid.

Innovatief design

De Quooker Flex is een volledig Nederlands ontwerp en wordt in Quookers eigen, Nederlandse fabriek gemaakt. Hier wordt iedere dag gewerkt aan nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen om de producten nóg zuiniger, nóg gemakkelijker in gebruik en nóg mooier te maken. De Flex is hiervan het meest recente resultaat. Hij is verkrijgbaar in het kenmerkende design met een ronde uitloop, in twee finishes: chroom en roestvrij staal. Stel je Quooker hier samen.

 

verkrijgbaar bij de quooker dealer

MAIL ONS
info@quooker.be
BEL ONS
03 6465400

Prijzen

Flex chroom + PRO3 € 1.195,-
Flex chroom + COMBI € 1.495,-
Flex chroom + COMBI+ € 1.495,-
Flex rvs + PRO3 € 1.345,-
Flex rvs + COMBI € 1.645,-
Flex rvs + COMBI+ € 1.645,-