Waarom een Quooker
Met een Quooker in huis, heb je altijd kokend water bij de hand. En dat is bijzonder handig. Nooit meer een pan of een waterkoker vullen met water en wachten tot het kookt. Maar gewoon, binnen een seconde, kokend water tappen uit de kraan. Voor het zetten van een potje thee, het koken van pasta, het blancheren van groenten, maar ook om een melkflesje voor de baby klaar te maken of die vette ovenschaal af te spoelen. Een Quooker bespaart tijd, energie, is multi-inzetbaar en bovendien ook veilig. Lees verder en ontdek de voordelen van direct kokend water uit de kraan.

Quooker heeft twee 3-in-1-kranen: de Fusion en de Flex. Beide modellen leveren koud, warm en kokend water op de momenten dat jij dat wilt. Daarbij heeft de Flex een uittrekslangslang voor warm en koud water, waarmee je bijvoorbeeld heel handig de spoelbak kunt schoonspoelen. Beide kranen kunnen gewoon in het gat van je huidige kraan geplaatst worden.

Heb je een keukenboiler of een CV-ketel die zich op meer dan zes meter van je kraan bevindt? Duurt het soms lang voor er warm water uit je kraan komt? Dan biedt een Quooker met COMBI(+)-reservoir uitkomst. Deze levert niet alleen kokend water (100°C), maar ook direct koud en warm water (40-65°C), de COMBI+ zelfs onbeperkt. 

Alle Quooker-reservoirs zijn zeer goed geïsoleerd en daardoor extreem zuinig. Onze COMBI en COMBI+ reservoirs hebben zelfs energielabel A. Het is de zuinigste warmwatervoorziening voor in de keuken. Daarbij biedt een kokendwaterkraan van Quooker unieke voordelen:

Veiligheid
Elke Quooker heeft een goed getest beveiligingssysteem. De kokendwaterstraal is niet massief, maar bestaat uit vele, kleine spettertjes. Daardoor kan de Quooker, zelfs als je je hand eronder houdt, geen ernstige brandwonden veroorzaken.

Lage onderhoudskosten
De aanschaf van een Quooker is een duurzame investering. Je bespaart energie, dus geld, en ook de servicekosten zijn laag. Het koolstoffilter hoeft maar eens in de vijf jaar vervangen te worden, kost slechts €30,00. 

Ruim assortiment
Je kunt kiezen tussen een Quooker Fusion of Flex, één kraan voor warm, koud en kokend water, of een kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan. Ontdek hier welke kraan die bij je past! Of ga naar een van de toonzalen om hem te bekijken.

Voor meer informatie vraag je hier een brochure aan.