Roestvrijstaalactie


Met een Quooker in huis, heb je altijd 100°C kokend water bij de hand. En dat is bijzonder handig. Nooit meer een pan of een waterkoker vullen met water en wachten tot het kookt. Maar gewoon, binnen een seconde, kokend water tappen uit de kraan. Voor het zetten van een potje thee, het koken van pasta, het blancheren van groenten, maar ook om een melkflesje voor de baby klaar te maken of die vette ovenschaal af te spoelen. Een Quooker bespaart tijd, energie, is multi-inzetbaar en bovendien zeer veilig. 

De Quooker Flex levert koud, warm en kokend water op de momenten dat jij dat wilt. De kraan is uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water, waarmee je bijzonder makkelijk de spoelbak of die ene, te grote snijplank kunt schoonspoelen. Deze luxe uitvoering is gemaakt van de hoogste kwaliteit rvs. De matte, geborstel­de afwerking maakt deze kraan een echte eyecatcher in de keuken.

De actie
Wanneer je in oktober of november een Quooker Flex koopt, wordt geen meerprijs in rekening gebracht voor rvs, t.w.v. €150,-

De promotie is alleen geldig op de hierboven genoemde uitvoering en is niet om te zetten in een andere korting.

Assortiment >