03 februari 2015
Quooker op Batibouw 2015 - 0

Quooker op Batibouw 2015

De jaarlijkse Batibouw periode staat weer voor de deur. Tijdens deze beurs stellen wij u graag ons nieuwste Quooker product, de PRO3-VAQ B, voor. 

Batibouw opent dit jaar de deuren op 26 februari 2015 tot en met 8 maart 2015 in Brussels Expo. Tijdens deze periode heten wij u van harte welkom op onze Quooker stand in Hal 11 – Standnummer 115, waar vooral het zuinige en spaarzame aspect van Quooker centraal staat. Op onze stand kan u meer informatie krijgen over  alle bestaande Quooker producten en over de PRO3-VAQ B, het nieuwste Quooker product. Dit is een reservoir dat vooral op technisch vlak zeer veel voordelen biedt. Tijdens de Batibouw periode zal er ook een speciale promotie actie voor u lopen. Voor meer informatie hierover kan u terecht bij een van de vertegenwoordigers op de stand.

Nog goed nieuws voor de geïnteresseerden in de Batibouw, we delen namelijk 100 tickets uit aan de consumenten. Indien u geïnteresseerd bent, stuur dan snel een mail naar info@quooker.be met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. De eerste 100 krijgen dan een toegangsticket doorgestuurd.

Wij hopen u alvast te ontmoeten op onze stand!

Het Quooker Team

 

Terug naar het overzicht

ARCHIEF