DE UITVINDING VAN KOKEND WATER UIT DE KRAAN

Onze geschiedenis in beeld gebracht

Van een briljant idee naar internationaal succes. Het ondernemersverhaal van Henri Peteri en zijn zonen Niels en Walter leest als een jongensboek.

Onze geschiedenis in beeld gebracht

OVER QUOOKER

Over Quooker

Quooker bv

Quooker bv, de fabrikant van Quooker, is gevestigd in Ridderkerk, waar het beschikt over ongeveer 11.000 vierkante meter bedrijfsruimte. Hier werken meer dan 180 mensen dagelijks aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. Inmiddels zijn er Quooker vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Zweden en Zwitserland.

Meer over Quooker

25 JAAR PETERI

25 jaar Peteri
 

WERKEN BIJ QUOOKER

Werken bij Quooker

Alles binnen één bedrijf

Bij Quooker doen we veel in eigen huis. Van productie tot verkoop, en van Research & Development tot marketing en communicatie. We doen dit in een licht, karakteristiek bedrijfscomplex van zo'n 7.000 vierkante meter. Hier werken dagelijks meer dan tachtig mensen. Grote kans dat er een functie is die bij jou past. We zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent. Houd onze vacatures dus in de gaten!

Het bedrijf wordt geleid door Niels en Walter Peteri, zonen van uitvinder Henri Peteri. Niels neemt de technische kant voor zijn rekening, Walter de commerciële.

Lees meer over werken bij Quooker

VACATURES

Alle vacatures
Europa maakt veel
gebruik van de Quooker
410.463
Quookers in Europa
Deze Quookers besparen vandaag:
dagen : uren : minuten
00 : 00 : 00
00 : 00 : 00
00 : 00 : 00
00 : 00 : 00
00 : 00 : 00
00 : 00 : 00