Met een Quooker in huis, heb je altijd kokend water bij de hand. En dat is bijzonder handig. Nooit meer een pan of een waterkoker vullen met water en wachten tot het kookt. Maar gewoon, binnen een seconde, kokend water tappen uit de kraan. Voor het zetten van een potje thee, het koken van pasta, het blancheren van groenten, maar ook om een melkflesje voor de baby klaar te maken of die vette ovenschaal af te spoelen. Een Quooker bespaart tijd, energie, is multi-inzetbaar en bovendien ook veilig. Lees verder en ontdek de voordelen van direct kokend water uit de kraan.

Tijdbesparend
Met een Quooker in huis hoef je nooit meer te wachten tot het water kookt. Het kokende water is er meteen. En dat brengt rust. Op dagen dat je ingewikkelde recepten uitprobeert op vrienden. Maar vooral ook op dagen die worden bepaald door werk, school, sport en clubjes. Een beetje tijdwinst is altijd meegenomen.
Edo en Paola hebben wel iets beters te doen dan uren in de keuken te staan. Hun Quooker én een foodboxabonnement bieden uitkomst. Lees hier verder.

Multi-inzetbaar
Even een pot thee zetten. Filterkoffie maken. Pasta koken. Asperges blancheren. Een melkflesje bereiden voor de kleine. Je staat er versteld van waar je de Quooker allemaal voor kunt gebruiken.
Ook voor dingen waar je hem misschien niet eens voor kocht. Het voorverwarmen van de borden, bijvoorbeeld, of het afspoelen van die vieze ovenschaal. Quooker erop en klaar. En met de Flex met uittrekbare uitloop spoel je eenvoudig het sop uit je spoelbak of maak je simpel die grote snijplank schoon.
Het is soms de zoete inval in het huishouden van Marlou, Thomas en hun pubers. Van een gekookt eitje bij een ontbijt tot het kopje espresso in de avond, de familie Vos gebruikt de Quooker de hele dag. Lees hier verder.   


Vraag voor meer informatie hier een brochure aan.
Veilig
‘Kokend water, direct uit de kraan. Is dat wel veilig?’ Het is de vraag die het meest gesteld wordt bij
Quooker. Ons antwoord: een Quooker is de meest veilige keuze voor ieder huishouden, dankzij een
aantal uitgekiende veiligheidsmaatregelen. Er zit een kindveilige bedieningsknop op. De gehele uitloop is geïsoleerd, draaibaar en in hoogte verstelbaar. Als er kokend water getapt wordt, gaat er een lampje branden. De waterstraal is druppelvormig en niet massief, waardoor erge brandwonden voorkomen worden. En misschien nog wel het allerbelangrijkst: een Quooker kan niet omvallen, in tegenstelling tot een waterkoker of pan.
Esther van Dalen is al 9 jaar werkzaam bij Kinderdagverblijf Dikkedeur. Een Quooker leek haar niet alleen handig voor de pedagogische medewerkers op de groepen, maar vooral ook een goed idee voor de veiligheid. Lees hier verder.

Energiebesparend
Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een
Quooker niet meer energie dan met een waterkoker. Met een Quooker COMBI-reservoir (die naast kokend ook warm water levert), kun je zelfs energie bespáren. Het is de eerste ‘boiler’ ter wereld met hoog-vacuümisolatie, waardoor deze 50 procent minder energie gebruikt dan een keukenboiler.
De Quooker COMBI is de zuinigste warmwatervoorziening voor in de keuken, wat hem Energielabel A heeft opgeleverd. Meer weten over hoe deze waardering tot stand is gekomen? Lees het hier.

Energielabel A

Neem contact met ons op

MAIL ONS
info@quooker.be
BEL ONS
03 6465400